Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter

За Sassy

За Sassy`

What’s that fuss?

Sassy [‘sæsi]
1. Possessing the attitude of someone endowed with an ungodly amount of cool.
2. Lively and spirited, stylish or chic.
3. Fun, daring, sexy, multifaceted, someone you have to have!
4. One who posses an undeniable and disarming degree of awesomsauce.

Sassy е издание и онлайн магазин за добър, красив и интересен живот, ама с няколко врътки.

Тъй като сме убедени, че пасивното препредаване и предъвкване на информация няма практическа полза за никого, като издание Sassy се фокусира изцяло върху идеята за полезност на информацията и личния пример. Винаги ще добавяме стойност и върху най-обикновената на пръв поглед информация и ще я превръщаме в практически полезна за аудиторията.

Концепцията ни за магазина също е сходна и гласи: „Сигурно не съм единствения, който харесва това“. Sassy Shop съдържа само неща, които самите ние бихме искали да притежаваме или вече притежаваме, и в чиито качества сме се убедили. И ако има нещо, което можем да кажем от опит в тази връзка, то е, че в изразът „Не съм толкова богат, за да купувам евтиното“ има адски дълбок смисъл.

В един по-глобален план, като хора търсещи нови измерения и радости в живота, и опитващи се да бъдат по-отговорни към себе си и останалите, пробваме различни философии, идеи и методики най-общо обединени под шапката „sustainable mind, sustainable living“, резултатите от които имаме доброто желание да споделим. Ама без да залитаме. Крайностите са за едни други хора, на които хич не се кефим.

Редакционна колегия

Jane

Jane – нежната струна в нашата сплотена, малка компания. На тази снимка тя се готви да посети ежегодния карнавал в немското посолство преди няколко години и след сблъсъка си с вурстовете, диско влакчето и няколко наистина втрещяващи костюма, нищо в нея вече не е същото.

procopy

Зад неърбън псевдонима procopy е скрито бестселинг чудото и най-страшно възмездие за Куелю, Джей Кей Роулинг и Дан Браун; авторът-феномен, заради който дори Хорст Фукс и д-р Ливайн биха слезли от ефир Ивайло Борисов. Езикът му е толкова остър, че може да разпори човек отдолу до горе по-бързо от катана, а умът му е толкова хаотичен, че пред него брауновото движение изглежда подредено като немски аутобан.

Lancelot Link

Lancelot Link или просто Lance – нашия вечен и вездесъщ таен агент. Винаги скрит, винаги прикрит, винаги в нещата, но никога разкрит. Почти винаги компенсиращ с реализъм, хладен песимизъм и понякога откровен нихилизъм оптимистичните ни залитания. Той е човекът, който ни връща в реалността, когато прекалим с утопичната идея, че всички хора по принцип са добронамерени, честни и почтени.

Контакти

Винаги ще ни е интересно и приятно да обсъдим разни неща. Бийте ни един email на saywhat@ този домейн или публикувайте нещо във Фейсбука ни.