Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter

Клуб на архитекта

@ Review

, май 2011
Клуб на архитекта

Едно от любимите ни места продължава да пази същото очарование.

В последните 2 години не ходим там толкова често, колкото ни се иска. Причината е, че вече не живеем на 300 метра по-надолу и всяко слизане с кола до района на Шипка си е тегаво. А и убива част от удоволствието да посръбнеш винце на припек. Припекът в клуба се намира в чудната вътрешна градина и прилежащото й периферно балконче. Големите чадъри през лятото скриват директното слънце, а пищната зеленина създава онова меко усещане като хем да си в добър ресторант, ама хем да ти е и едно такова easy. Въпросните градина и балконче обуславят търчането наоколо и правят заведението удобно за посещение с деца. Единствената пречка са десетината стъпала отпред, които са малко tricky за преодоляване с количка.

За интериора и еклектиката няма какво да кажа. Тя е точно такава, каквато се очаква от името на ресторанта, но носеща и конотации със соца. В добрия смисъл обаче. Обслужването винаги е било окей. Не фамилиарно, но не и твърде делово. Общото усещане е, че можеш да ходиш там със и без повод. И за бизнес среща, и за романтика и просто да прекараш приятно следобеда.

Храната е много добра, а менюто не е от онези, които търпят промени. Това е и хубаво и не чак до там. Бих им препоръчал от време на време да сменят малка част от нещата. И, може би, да не са чак толкова пестеливи с чоризото в любимата ми крем супа от целина.

[+] Стилен и еклектичен интериор;
[+] През лятото е удобно за ходене с деца заради хубавата градинка;
[+] Добра и вкусна храна;
[+] Добро обслужване;
[+] Съвсем прилични цени;
[+] Подходящо е за всякакви случаи – от бизнес събития, през романтика, до обикновено похапване.
[-] Време е за някаква малка промяна в менюто;
[-] Хигиената на тоалетните може да бъде и по-добра.

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?