Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter

Къмпингарство 2.0

@ Classy

, януари 2013
Къмпингарство 2.0

Наглед нищо и никакво ремаркенце, с нищо не издаващо съдържанието си.

Има едно много важно нещо, което трябва да се разбере по отношение на къмпингуването. Аз лично никога не съм къмпингувал, просто защото балансът удобства/природа при мен все още е в полза на удобствата. И именно там е разковничето. Къмпингуването по шейсетарски (гората ни е кенеф, къпем се в потока, когато сме на кеф) не е особено очарователно. Къмпингуването не е просто евтин начин за почивка, както ще ви каже и всеки собственик на кемпър. И мен ако питате, не трябва и да бъде. Къмпингуването не е някаква хипария, някакво символ-верую, проява на бунтарщина – праскаш си палатката, където ти е кеф, и това е.

Така мислят и хората от YSIN, които са успели да направят нещо на пръв, че и на втори поглед трудно за вярване. Гледайте сега какво прави Opera. Хооооп! Приликата с операта в Сидни далеч не е случайна…

opera

И докато това не е чак толкова голямо чудо на техниката, интериорът и удобствата побрани вътре със сигурност заслужават едно голямо браво: две електрически регулиращи се легла, тоалетна, душ, мивка, хладилник, по два шкафа за вино, посуда и дрехи, газово барбекю и котлони, отделение за съхранение на по-едрогабаритни неща, тиков под. Цената е около 25 000 Евро в зависимост от избраните опции.

opera

Единствено остава неизяснен смисъла от тази продуктова фотография

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?