Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter

Seabreacher X

@ Classy, Toys For Boys

, февруари 2011
Seabreacher X

Безапелационно и без секунда мислене това е победителят ми в категорията „водни забавления“ поне за следващите няколко години.

Този плавателен съд определено може да накара човек да се изкефи максимално и да не иска цяло лято да си тръгва от морето. Потопяемият апарат има турбо двигател Rotax с 260 конски сили, който му позволява да развива 50 мили на повърхността и 25 под нея. И това е само началото. Защото апаратът се държи досущ като делфин в тяло на акула. Играта с думите идва от там, че Seabreacher X, който е с дизайн на акула е базиран на J модела, който е с дизайн на делфин. Но уменията и на двата апарата включват щуротии от рода на потапяне със засилка и последващо излитане над повърхността, търкаляне настрани, махане с перки и други подобни, които ме накараха да изригна в мощен екстаз при вида на видеото.

За да е удоволствието пълно, монтираната подводна камера предава картина върху дисплея вътре. И ако това не ви е достатъчно, сигурно ще се изкефите да разберете, че можете да закачите iPod-а си към стерео системата за малко екстра стимул. GPS-ът пък ще ви помогне да намерите каквото търсите.

Особено се изкефих на идеята за огромни състезателни площи с подводни и надводни препятствия, в които 2, 3 или повече Seabreacher-а се гонят досущ като в истинска сухоземна надпревара. Стори ми се толкова яко, че ако само имах 150 000 излишни лева, щяхте да ме видите още това лято как разцепвам.

Миналата пролет в Лондон видях този билборд, който супер ме изкефи, но трябва да кажа, че Seabreacher X е най-подходящата машина за него. Феноменален фън. Браво!

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?