Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter

blk.

@ Food&Drinks, Gift Ideas, Stuff

, юни 2012
blk.

Вода. Черна вода. С наистина добър продуктов дизайн. Качествата й са една друга тема.

Чували ли сте за фулво киселините? Едва ли. Те се съдържат в хумуса, придават му специфичния кафяв цвят и се образуват при разлагането на растителни и животински чаркове. Полезни били за организма, а в медицината на определени народи се ползват от векове. Принципно оплаквания от тях май няма (освен диария при предозиране) и се приемат за добър суплемент към храната, но за жалост няма и кой знае какви изследвания за страничните ефекти.

Последното не пречи на blk. beverages да пуснат черната си едноименна вода. Черна тя е заради разтворените в нея въпросни киселини, макар че ни е малко мътно как кафявото става черно, но в Америка всичко е възможно в името на продукта. Пиниза идва в невидимия докато бутилката е пълна черен надпис върху нея „enjoy the dark side“.

Честно казано, изпитваме известни съмнения в концепцията и вярваме, че веществата съдържащи се във фулво киселините могат да се набавят от други източници (ако изобщо е необходимо), но пък дизайна е дяволски добър, а за подарък или пиниз на парти ще е уау отвсякъде. Ако решите, стек от 24 половинлитрови парчета в амазона е $55.

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?