Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter

Просто, портативно и красиво. Това е BBQ – удобното барбекю за онези моменти сред природата.

Знаете ли, напоследък нашето семейство придоби един нов начин на живот. По-лесен, по-лежерен и по-приятен. Защото в него отсъства факторът „планиране“, който е отговорен за огромен брой от проблемите ни. Имам предвид всички нас. Защото често става така, че сметките ни излизат криви. Решили сте, например, да излезете извън града този уикенд. Подготвяте се, нагласяте се и в петък вечерта се извива зверска буря – с всичките му там екстри. Разходката сред природата пропада и всички са кисели. А какво ще стане, ако насред не особено подходящия сезон за ходене на открито, един ден слънцето най-ненадейно запече, температурите се вдигнат и навън стане неустоимо, а вие сте планирали днес да работите, защото сте очаквали, че времето ще е кофти. Разочароващо, нали? Далеч не се опитвам да прокарам кощунствени идеи в добре организирания ви и подреден свят. Само казвам, че подходящите инструменти играят голяма роля в удоволствието.

И тук идва BBQ – компактно, просто устроено и много симпатично портативно барбекю. Размерите му са 40.5 на 34 сантиметра, а височината е едва 18.5. Побира се идеално във всеки багажник, дори най-малкия. Не е необходимо и да мъкнете чували с влажни, пращящи въглища, защото можете просто да го натъпчете със суха дървесина, която ще намерите в изобилие наоколо. Изработено е от стомана, което значи че няма да изпитате един от най-често срещаните проблеми на евтините чугунени варианти – отчупването на някой крак или пръсването му.

Макар да сме представили само малка част, можем да доставим всеки желан от вас продукт на Blomus. Свържете се с нас, ако имате конкретно желание.
Забележка: възможно е този продукт да не е наличен на склад при официалния вносител. Ще ви информираме дали това е така и какъв е срока на доставка при обаждането за потвърждение на поръчката. Ако продуктът е предвиден за подарък, съветваме ви да ни пишете предварително, за да проверим статуса му.

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?