Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter

Искате ли да живеете добре? А искате ли изобщо да живеете? Гледайте шибания филм! Fucking now!

Сигурен съм, че понятието „нов световен ред“ отдавна е навлязло в речника ви, но едва ли сте се замисляли особено какъв е този нов световен ред, кой го налага и каква изобщо е играта. Е, сега ще разберете. Пълното заглавие на филма е Invisible Empire: A New World Order Defined и целта му е точно такава – да ви запознае с този ред, поддръжниците му, идеите им и всичко останало.

С над двата си часа филмът е може би мааалко по-дълъг от необходимото и някои от нещата се повтарят и потретват, което накрая започва да досажда, но общата концепция е достатъчно красноречива, за да се замисли зрителя по темата. Много досадно е и рязкото включване на Алекс Джоунс с ужасния му патос и маниер на говорене малко след началото, но това е бял кахър на фона на всичко, което ще видите.

За целта обаче е необходимо драгия зрител да остави скептицизма, предубежденията и антиконспиративните си настроения другаде. И ако после благоволи да се замисли, ей така, на трезва глава, след като вече е преспал, вероятно разни неща ще започнат да добиват нов смисъл.

Когато сте готови, можете да го изтеглите от Колибка заедно със субтитри.

 • #1 Иван Димитров
  07.11.2012

  Гледах филма. Много е добър!

  ОтговорОтговор

 • #2 Иван Димитров
  07.11.2012

  …а вчера гледах филма Le Jeu de la Mort (има го в колибката), препоръчвам го ако не си го гледал.

  ОтговорОтговор

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?