Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter
Spa@Home

Кой казва, че у дома човек не може да постигне спа усещане? Спа не са само топли черни камъни по гръбнака и минерални бани. Спа е преди всичко хармония и наслада.

Според много хора човек може без дребните неща. И именно срещу това мислене се борим ние в Sassy. Защото дребните неща правят светът по-хубав, а животът ни по-цветен. Лично нашият свят и нашият живот са хубави и цветни именно заради такива дреболии, като селекцията от спа аксесоари, представена тук.

Защо не оцветите още малко вашият живот или този на любим човек? Ето какво ви предлагаме:

Масажор + ексфолираща ръкавица + меки чехли + дифузер за аромати + 20 ратанови пръчици = перфектният подарък.

Изработени от естествени материали, като бамбук, памук и сезал и допълнени с изящният блясък на неръждаема стомана, те ще радват притежателя си дълго време.

Единственото, което остава да направите, е да изберете подходящи аромати за дифузера. Тъй като знаем колко сложно и индивидуално нещо е изборът на аромат, целенасочено оставихме това на вашата преценка.

Спа аромати

А и възможните варианти са цели 8:

  • Pera е изцяло плодов аромат на зряла круша с нотка лимон;
  • В Aneto анасон и копър се смесват с мента за едно изцяло нетипично усещане;
  • Mela ще насити пространството с уханието на свежа ябълка;
  • Fico донася средиземноморските смокинови гори при вас;
  • Luna е типичен спа аромат, съдържащ мускус, дървесни тонове и тубероза;
  • Свежи мандарини и ванилия ще откриете в Sole;
  • Бергамот, бакаутово дърво и зелен чай са част от екзотичното ухание на Cielo;
  • В Mare се долавят морски нотки и мускус.

Спа комплектите се предлагат в дамски и мъжки вариант. Все пак тези удоволствия не са приоритет само на дамите. Дамският комплект включва чехли с универсална номерация 36-39, а мъжкият – 40-44. Което е единствената разлика между тях. Ароматите са в шишенца по 300 мл, какъвто е и обемът на дифузера.

Макар да сме представили само малка част, можем да доставим всеки желан от вас продукт на Blomus. Свържете се с нас, ако имате конкретно желание.

Забележка: възможно е този продукт да не е наличен на склад при официалния вносител. Ще ви информираме дали това е така и какъв е срока на доставка при обаждането за потвърждение на поръчката. Ако продуктът е предвиден за подарък, съветваме ви да ни пишете предварително, за да проверим статуса му.

[eshop_addtocart]

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?