Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter
Winestyle

Виното е начин на живот. А хубавото вино освен с подходящото мезе и подходяща компания върви най-добре и с подходящите инструменти за съхранение и консумация.

Съхранение

Съхранение на вино

Минималистичният стенен държач за бутилки Cioso е изработен от стомана/инокс. Висок е 74 сантиметра и побира 8 бутилки. Предвид изчистения си и ненатрапчив външен вид спокойно може да мине и за дизайнерски елемент от интериора. Сериозно се замислям дали да не изпердашим един вкъщи.

Съхранение на вино

Pilare е името на друг минималистичен продукт за съхранение на вино, така нареченият регал. Фините му рамки и незабележими подпори, върху които лягат бутилките го правят сполучлив както за вграждане, така и за открито съхранение. Предлага се в два варианта – вертикален, побиращ 12 бутилки с височина 66, ширина 19 и дълбочина 22 сантиметра и кубичен, побиращ 9 с височина 38, ширина 28 и дълбочина 22 сантиметра.

Тирбушони

Класически тирбушон

Lounge е класически ресторантьорски тирбушон с ножче за фолио. Неслучайно описанието му в каталога е „waiter’s friend“. Дълъг е 11 сантиметра, изработен е от стомана. Класика в жанра отвсякъде.

Класически тирбушон

Другият „waiter’s friend“ е от серията Cino. Той също има ножче за фолио, но е с цилиндрична форма и е 4 сантиметра по-дълъг.

Тирбушон

Racimo е от популярните тирбушони, които се нахлузват върху гърлото на бутилката. Най-често се купуват за подарък. Недостатъкът им е, че не могат да се използват за бутилки с по-широки гърла, каквито нашите винпроми все още произвеждат.

Система за отваряне на вино

Lever Man е интересна система за автоматично отваряне и много по-страхотен подарък от Racimo, защото включва и нож за фолио. Освен него има и резервна спирала за тапите. Край на въртенето на тирбушони, слагането на бутилки между краката, дупенето и останалите маймунджелъци. Всичко става автоматично и за секунди.

Охладители/шампаниери

Охладител за вино

Easy е много изчистен матов двустенен охладител от неръждаема стомана. Формата е цилиндрична и абсолютно минималистична. Диаметърът е 12 см, височината – 19.5.

Охладител за вино

В серията Lounge има два охладителя. И двата са лъскави, с диаметър 13 и височина 19.5 см. Идват в комплект с 4 охлаждащи пакета. Разликата е само в това, че единият има дръжки отстрани.

Тапи

Запушалка

Серията Cerra предлага три вида запушване. Първото отново е класическа тапа, но малко по-авангардна. Изработена е от стомана, гума, пластмаса и акрил.

Запушалка

Следва вакуумната запушалка, изработена от същите материали.

Запушалка

Последният тип запушалка също е вакуумна, но е съставена от две части – тапа и помпа. Материалите са стомана, гума, пластмаса и непознатата за мен eva пяна. Комплектът включва една вакуумна помпа и 2 тапи.

Запушалка

Първият продукт от серията Cino e класическа тапа за бутилка изработена от стомана.

Запушалка за шампанско

Вторият продукт е нещо доста интересно и необходимо – тапа за шампанско. Сещате ли се колко шампанско отива на вятъра всеки път, защото няма с какво да го запушите. No more.

Запушалка

На трето място е завинтваща се запушалка с разширяващ се гумен пръстен, подходяща за бутилки с различен диаметър на гърлото.

Аксесоари

Конусите за наливане са полезни, но често неглижирани аксесоари.

Blomus чучур за вино

Cerra (вляво) е изработен от стомана, гума, пластмаса и акрил. Ventar (вдясно) е изцяло стоманен.

Blomus фуния за декантер

Фунията за декантер Pawo е друг интересен и, бих казал, необходим аксесоар. Тя допълнително филтрира и аерира виното.

Пръстен за капки

Тук серията Cino предлага също два аксесоара. Първият е пръстенът за обиране на капки, така нареченият капкоуловител.

Нож за фолио

Другият е пръстен за отрязване на фолиото по гърлото на бутилката. Трудно ми е да се въздържа и да не кажа „аксесоар за сюнет на бутилка“.

Специални предложения

Продължаваме традицията да предлагаме специални комбо предложения, при които можете да се възползвате от отстъпка.

  • Съжалявам, но това комбо се казва „Сюнет“ и туй то! Включва пръстена за рязане на фолио и капкоуловителя.
  • „Професионалистът“ включва фунията за декантиране/аериране и класическият тирбушон Cino.
  • „Имам гости“ цели да ви улесни. Отваряте бутилката с цилиндричния тирбушон Racimo, поставяте капкоуловителя и наливате с конуса за наливане Ventar. Каквото остане го запушвате с класическата тапа Cino.

Макар да сме представили само малка част, можем да доставим всеки желан от вас продукт на Blomus. Свържете се с нас, ако имате конкретно желание.

Забележка: възможно е този продукт да не е наличен на склад при официалния вносител. Ще ви информираме дали това е така и какъв е срока на доставка при обаждането за потвърждение на поръчката. Ако продуктът е предвиден за подарък, съветваме ви да ни пишете предварително, за да проверим статуса му.

[eshop_addtocart]

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?