Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter

Bola

@ Homestyle, Sassy Shop

, октомври 2010
Bola

Всеки път, в който съм се наслаждавал на добър ландшафтен дизайн с големи лъскави метални топки на добре окосена полянка съм се чудил откъде човек може да си вземе такива.

Bola на Blomus представляват ни повече, ни по-малко, огромни топки от 18/10 неръждаема стомана, които стоят супер на полянка. Именно заради това им качество те спокойно могат да пребивават и на мокро, като често удобно се наместват в декоративни водоеми. Разбира се, могат да се използват и за интериорна декорация. По мое мнение в ъгъла на банята биха изглеждали чудесно, а wow ефекта при разполагане в антрето е гарантиран. Могат да носят символизъм в широк спектър и това ги прави супер подарък за много и различни случаи.

Диаметърът на топките варира между 15 и 50 см, теглото е от 0.3 до 4 кг. Могат да бъдат полирани или матирани.

И тъй като сме наясно колко труден е изборът в подобни моменти, ви предлагаме следното: купете комплект, включващ по една топка от всички размери (общо 6 топки) и спестете 49.50 от индивидуалната им стойност и още -10% от общата стойност на поръчката при оформянето й.

Макар да сме представили само малка част, можем да доставим всеки желан от вас продукт на Blomus. Свържете се с нас, ако имате конкретно желание.
Забележка: възможно е този продукт да не е наличен на склад при официалния вносител. Ще ви информираме дали това е така и какъв е срока на доставка при обаждането за потвърждение на поръчката. Ако продуктът е предвиден за подарък, съветваме ви да ни пишете предварително, за да проверим статуса му.

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?