Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter

Clubber 03

@ Homestyle

, декември 2011
Clubber 03

Серията Clubber 03 на Innovation дава свеж и многофункционален уклон на дневната. С нея нямате оправдание за малкото пространство, когато роднини поискат да спят у вас.

Innovation е компания за мебели, която произвежда само sofa beds, или с други думи дивани превръщащи се в легла. Идеята на повечето им модели е една и съща – облегалката пада назад и дивана става на спалня. Останалите пак стават на спалня, но с издърпване. Просто, функционално и в случая с Clubber 03 ефектно. Не че другите им модели са лоши, просто този най-много ни допада. Може би защото намираме известна прилика с Eames Lounge Chair.

Интересното е, че цената на мебелите е съвсем приемлива. Така например фотьойлчето струва под 600 евро, а дивана е малко над 850.

Вносител на марката у нас са Scala Interni, които са заети с по-важни неща от това да си платят домейна. Ако ходите в CCS, ще ги откриете на третия етаж вече няма да ги откриете и там. Там фотьойлът е 1200 лв, а диванът 2200. И между другото изглежда необичайно голям.

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?