Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter

Hopside Down

@ Homestyle, Sassy Shop

, ноември 2010

Чашата с форма на обърната бирена бутилка може да се види в не един и два каталога за добър продуктов дизайн. И има защо.

Hopside Down

Обективно погледнато това не е просто страхотно изглеждаща и изработена чаша, а и психологически инструмент. Дори да се опитвате да намалите, или, не дай си Боже – откажете бирата, каквото и да налеете вътре ще ви напомня за нея и отпиването даже на чиста водичка вече няма да е толкова безлично. Но дори да не сте почитатели на бирата, дизайнерският елемент е достатъчен, за да се почувствате по-добре. Можете да ми се доверите напълно – откакто пия в тази чаша съм един по-щастлив човек. Изработена и раздувана ръчно от стъклар с големи бузи. Е, сигурно не толкова големи като на тромпетист, но… Абе разбрахте ме. Само не знам защо бирата на картинката е с такъв карамелен цвят, но вие да си знаете, че у нас ще е по-скоро жълтеникава. Всъщност може да е всякаква, зависи каква обичате и можете да докопате.

Ако сте се запалили по идеята не пропускайте да погледнете и Winestein.

Лятото зимата е сезон, в който човек не знае какво точно и кога му се пие, затова с комплекта „Пия вино, пия газ“ получавате по една Hopside Down и Winestein на промо цена.

 • #1 Hristina
  14.11.2012

  Здравейте,

  Дали ще имате такава чаша скоро и каква е цената -искам да поръчам:)

  ОтговорОтговор

 • #2 procopy
  16.11.2012

  @Hristina: Здравейте Христина. На този етап не планираме поръчка на нова партида, защото между нас казано, имаме леко разочарование от качеството на продуктите на Fred & Friends. Може би колегите в Студио Реформа, които също ги предлагат имат от чашата.

  ОтговорОтговор

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?