Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter

IdeaPaint

@ Homestyle, Lifehacking

, декември 2011
IdeaPaint

Край на флипчартовете, дъските и всички останали конвенционални средства за презентиране и записки. Сякаш нямате достатъчно стени наоколо?

Ровим си се ние тука в авангардни идеи за новия ни магазин-уъркшоп и откриваме интересни неща. Пичовете от компанията IdeaPaint например са изобретили ултимативната боя. Покритите с нея стени могат спокойно да бъдат обрисувани и изписани с маркер, като всяка регулярна бяла дъска, за която се сетите, и също като нея изчистени после с кърпа. Тук в родителите моментално изниква картината на отрочето, което с щастие съсипва обикновените стени и те мигом се усмихват до ушите. Но приложенията далеч не са само и основно домашни. Нито офисни. Практически те са неограничени. Идеята просто е гениална.

Или щеше да бъде, ако не съществуваха два проблема. Първия е, че дистрибуцията за Европа (все още) е много хлабава. Втория е цената. Материала за покриване на ~5 квадрата ще ви струва между $175 и 200 при покупка от сайта, без да смятаме всички допълнителни разходи, които ще имате докато боята-чудо стигне до вас.

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?