Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter
Teastyle

За любителите на чай нашите добри приятели от Blomus предлагат не един и два аксесоара. Някои класически, други иновативни. Всички красиви и удобни.

Любителите на чая често са неглижирани в сравнение с любителите на кафето, но това е една несправедливост, която ще поправим. Не само защото наскоро самите ние започнахме някак да изместваме предпочитанията си от кафе към чай. А и защото вярваме, че качеството на средствата определя степента на преживяване и наслада. Ето какво се върти в ума ни.

Чайници

Blomus tea stick

Suavo е изработен от неръждаема стомана, има двойни стени и отделящ се филтър. Обемът му е 1.2 литра.

Blomus tea stick

Copo малко прилича Suavo, но формите му са малко по-меки, а тялото му е изработено от порцелан. Отново разполага с отделящ се филтър и побира 1.2 литра.

Чаши

Blomus чаши за чай

Тези чаши се казват Pekoe и Darjee. Двете тела от закалено стъкло са идентични като размери: 10 см височина, и 7 см диаметър, събират по 200 мл. Основната разлика идва от дизайна на изработения от неръждаема стомана „подстаканчик“.

Blomus чашa за чай

Pura e чаша подходяща за почитателите на класическите чаени сервизи. Типичната порцеланова форма е обогатена стилно с елементи от неръждаема стомана. Мисля, че с комплект такива спокойно можете да поканите на чай и Маргарет Тачър и да я впечатлите.

Плочи за подгряване

Те служат за запазване на топлината в чайника. „Работят“ с кръгла чаена свещичка.

Blomus плоча за подгряване

Ringo на мен лично ми прилича на разпарчетисан хард диск. В IT средите ще пожъне голям успех. Изработен е от неръждаема стомана, висок е 6 см, диаметърът му е 16.

Blomus плоча за подгряване

Другата плоча отново е от серията Copo, като порцелановият чайник вляво. Прилича на пепелник. Височината е 4.5 см, диаметърът – 17.

Аксесоари

Blomus щипка за торбички чай

Както всички сме наясно, с чаените торбички обикновено се води една много особена борба. От една страна са неудобни за вадене, от друга често мокрят наоколо. Този аксесоар представлява смесица между щипка и закачалка, към която върви и контейнерче за поставяне на извадената торбичка. Така се решават всичко проблеми накуп. Материалът е неръждаема стомана. Чашата на картинката е с илюстративна цел и се продава отделно. Вижте секция „специални предложения“ по-долу.

Blomus tea stick

Приличащото на кутия за пури нещо е така нареченият чаен стик. Пълните долната му част с чай, натискате я навътре и я потапяте в чашата с гореща вода. Водата ще проникне през дупките и ще извлече екстракта. Приятният му вид, който по никакъв начин не издава предназначението го прави много подходящ за подарък. Малките му размери пък позволяват винаги да е с вас. Изработен е от неръждаема стомана. Чашата на картинката отново е с илюстративна цел и се продава отделно. Вижте секция „специални предложения“ по-долу.

Blomus мерителна лъжичка

За накрая оставихме мерителната лъжичка с приятна форма, която става и за чай, и за кафе. Събира 10 грама чай или 7 грама кафе. Материал? То се знае, стомана.

Мед и лимон

Blomus изстисквачка за лимон

Лошата новина за лимона е, че този аксесоар има налудничавата идея да го изкорми и извлече соковете му. Когато не го прави, просто изпълва стаята с дизайнерското си стоманено присъствие.

Blomus изстисквачка за лимон

Desa е името на бурканчето за мед. Размерите му са компактни – 19 см височина и 6.5 диаметър, може да намери място почти навсякъде. Материалите са стъкло, стомана и силикон.

Специални предложения

За да улесним избора и бюджета ви направихме няколко интересни комбо предложения, при които можете да се възползвате от специална отстъпка.

  • Първото комбо нарекохме „Ох, не знам“. То включва по една чаша Pekoe и Darjee, за да не се колебаете.
  • Следва „Ох, не знам двойно“, където ще откриете по 2 чаши от същите.
  • „Чаено парти с кралицата“ комбинира керамичният чайник Copo с 6 чаши Pura.
  • С „Teahacker“ получавате точно това, което виждате на снимката с щипката – щипка, контейнерче и чаша. Чашата е по избор – Pekoe или Darjee, уточнете това в коментарите към поръчката.
  • „The professional“ комбинира мерителна лъжичка, чаен стик и отново чаша по избор, Pekoe или Darjee.

Макар да сме представили само малка част, можем да доставим всеки желан от вас продукт на Blomus. Свържете се с нас, ако имате конкретно желание.

Забележка: възможно е този продукт да не е наличен на склад при официалния вносител. Ще ви информираме дали това е така и какъв е срока на доставка при обаждането за потвърждение на поръчката. Ако продуктът е предвиден за подарък, съветваме ви да ни пишете предварително, за да проверим статуса му.

[eshop_addtocart]

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?