Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter

Добрите стари лагерни огньове далеч не са единственият начин човек да получи малко топлина докато се весели навън.

Едно от нещата, които никога не съм харесвал, е безотговорното палене на огън. Дори ако се абстрахираме от възможността да се предизвика пожар, грозните картини на овъглена земя, импровизирано оградена с камъни (в по-добрите случаи) на случайни места просто не са правилния начин. И няколко дни след поредната такава гледка провокирала поредното ми разсъждение, се натъкнах на Terra и Atrio – двете преносми огнища, които моментално оцених по достойнство. Веднага си представих едно скромно градинско парти около някое от тях в покрития ни със сняг заден двор.

Terra е по-малкото и вузуално по-ръбатото от двете. И честно казано, на мен повече ми харесва именно заради тези си особености. Atrio има стърчащи настрани обли крачка и предполагам ще бъде малко по-стабилно, ако някой от парти хората случайно го ритне. Terra е високо 30 сантиметра, Atrio 35.5. И двете имат еднакъв вътрешен диаметър от 42 сантиметра. Изработени са от неръждаема стомана.

Ако идеята ви харесва, но бихте предпочели нещо по-дискретно, вижте дали Fuoco не е точно за вас.

Макар да сме представили само малка част, можем да доставим всеки желан от вас продукт на Blomus. Свържете се с нас, ако имате конкретно желание.
Забележка: възможно е този продукт да не е наличен на склад при официалния вносител. Ще ви информираме дали това е така и какъв е срока на доставка при обаждането за потвърждение на поръчката. Ако продуктът е предвиден за подарък, съветваме ви да ни пишете предварително, за да проверим статуса му.

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?