Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter
Where my keys at?

Да ви питам ли къде си държите ключовете, или няма нужда? А да ви питам ли дали сте искали някакво готино и интелигентно решение за съхранение на ключове?

Стандартни поставки за ключове

Поставка за ключове Tewo

Серията Tewo на Blomus предлага толкова изчистена поставка, че повече няма накъде. Представлява огънат лист стомана, в който има твърда гъбообразна материя, в която си забивате ключа през отвора. Понеже исках да се убедя лично в качеството, от няколко месеца вкъщи виси една такава. Супер е, а всеки който влезе не пропуска да отбележи „Я, че хитро“. Тази поставка може да е в два размера: 1) 6 х 21 х 3.5; и 2) 6 х 32 х 3.5 см. Разликата между тях е само в ширината.

Поставка за ключове Tewo

Алтернативният вариант включва и нещо-като-рафтче, на което можете да поставяте кореспонденция или документи. Примерно документите за колата. Този вариант е с размери 20 х 21 х 3.5 см.

Поставка за ключове Muro

От серията Muro интерес представлява заключващата се кутия, в която могат да се съхраняват до 9 ключа. Изсечените й форми я правят загадъчен елемент от интериора, за чието предназначение малко хора биха се досетили. Размерите й са 24 х 24 х 5.5 см.

Магнитни поставки за ключове

Поставка за ключове Tewo

Отново сме в серията Tewo, но този път с една малко по-комплексна поставка. Освен, че има процеп за пъхане на ключове, задната й част представлява чекмедженце, в което можете да наредите няколко връзки. И за да е още по-функционална, лицевият панел е магнитен. Размерите са 35 х 21 х 3.5 см.

Поставка за ключове Muro

Тази магнитна дъска от серията Muro е интересна с перфорацията си. В нея могат да се закачат специални кукички, на които после да увесите ключовете си. Като ви омръзне да висят на едно място, просто ги местите на друго. Много хитро. Налична е в 5 различни размера, но за домашни цели смятаме, че най-подходящ е най-малкия: 30 х 40 см.

Поставка за ключове Muro

Голямата магнитна дъска от серията Muro позволява закачането на 5 ключа и много бележки/джунджурии. Предвид масивните си размери е по-скоро приложима в офис условия.

Аксесоари

Сетове магнити Muro

Muro сет 1: 6 кръгни цветни магнита с пластмасово покритие (ø2.5 см);
Muro сет 2: 4 кръгли метални матови магнита устойчиви на надраскване (ø2 или 2.5 см);
Muro сет 3: 6 кръгли метални иноксови магнита (ø2, 2.5 или 3.2 см).

Всички размери на магнитите в един сет са на една и съща цена. При покупка посочете желания диаметър.

Магнити Handy

Handy е комплект от 5 цветни пластмасови магнита с формата на ръчички. Защо са с четири пръста, един Господ знае.

Кукички Muro

Комплект от 5 кукички за перфорираната дъска Muro.

Специалните комбота този път са три:

  • С „У дома“ получавате поставката за ключове Tewo с чекмедженце и магнитен панел, и комплект магнити Muro сет 2;
  • „В офиса“ подсигурява офиса ви с голямата магнитна дъска Muro и два комплекта магнити Muro сет 1;
  • „Откачен-закачен“ е комбинация от перфорираната магнитна дъска Muro и един комплект кукички.

Макар да сме представили само малка част, можем да доставим всеки желан от вас продукт на Blomus. Свържете се с нас, ако имате конкретно желание.

Забележка: възможно е този продукт да не е наличен на склад при официалния вносител. Ще ви информираме дали това е така и какъв е срока на доставка при обаждането за потвърждение на поръчката. Ако продуктът е предвиден за подарък, съветваме ви да ни пишете предварително, за да проверим статуса му.

[eshop_addtocart]

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?