Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter

Мило, нещо ти вибрира

@ Gift Ideas, Look&Smell, Stuff

, декември 2011
Мило, нещо ти вибрира

Преди няма и 20 години електронните часовници на Casio бяха the law. Серията Poptone връща вайба. Ама само за потребителите от женски пол :-(

Всичко започна от търсенето на вибрираща аларма за женската част вкъщи, та да не буди мъжката, когато суицидно реши да става в 6. Такива устройства не е като да няма, но половината приличат на апарат за кръвно, а другата на транзистор, който си завираш под възглавницата. Вариант има, но той носи две неудобства: първо, не е много подходящ за жена и второ, струва твърде много, за да се ползва само за аларма.

И тогава на сцената ненадейно изскача Casio с наистина сладкото творение LDF-10-7AV (част от серията Poptone, но между нас казано, единственото смислено нещо от нея). На цена ~80 лв с доставката от Великобритания получавате снежнобял гумен електронен часовник с 5 бутона, хромирани елементи, ръждиво-кафяв дисплей, таймер, хронограф, двойно време, вибрираща аларма и дискретна LED подсветка. На ръката седи наистина приятно и неутрално, и поне няма да приличате на папагалка с поредния Ice Watch. Жалко само, че вибриращата аларма трае едва 10 секунди и няма snooze опция.

Предлага се и в черен вариант с млечносин дисплей, но белия радва повече.

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?