Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter

Environmental Toothbrush

@ Look&Smell, Sassy Kids, Stuff

, ноември 2012
Environmental Toothbrush

Купили сте си четка за зъби за 8-9 лева? С кръстосани косми, еластична глава, налепочистачка и не знам си още какви глупости? Fail.

Всеки читав зъболекар ще ви каже, че няколко фактора в четката за зъби нямат абсолютно никакво значение. Цената, формата на главата, формата на космите и всички дебилни екстри, описани на опаковката. И ако махнете тях, единствените важни неща при този хигиенен аксесоар остават мекия косъм и периодичната й смяна.

И тук творението на брисбейнски зъблекар, наречено Environmental Toothbrush идва точно на място. На фона на сайбър идиотщините в електрикови цветове тази четка е буквално елементарна. Върху плоското й бамбуково тяло има просто един сноп косми. Точно толкова, колкото е необходимо да си измиете качествено зъбите, а след два-три месеца да изхвърлите без угризения. Опаковката също печели адмирациите ми.

Цената е малко под 8 лв, ще я откриете в Зоя. Има и детски вариант. През официалния сайт можете да купите кутия от 12 броя за $36 + $12 доставка, което при текущия курс (към писането на материала) идва около 77 лв.

  • #1 Manuelle
    13.11.2012

    Това е чудесно, но да си избереш подходящата дебелина на косъма не е глупост. Аз съм с чувствителни венци и меките четки ме устройват перфектно, но за хора без такива проблеми е по-подходящо да изберат по-груба четка. Притеснява ме и дебелината на тялото на четката, защото е важно тя да е стабилна и да „ляга“ добре в ръката, а не непрекъснато да се изплъзва. Иначе идеята е страхотна, само има нужда от доразвиане.

    ОтговорОтговор

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?