Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter

„Зелени“ плажни играчки

@ Sassy Kids

, август 2011

Току-що получхме две „зелени“ плажни играчки, които само след 2 седмици ще бъдат сефтосани на брега и бързаме да споделим първите си впечатления.

„Зелени“ плажни играчки

Green Toys са компания, която произвежда точно каквото името казва. Всички техни играчки са изработени от рециклирани бутилки мляко, не съдържат фталати, бисфенол и PVC, и са изключително приятни на вид.

Тук са плажният им комплект, включващ кофичка, лопатка, гребло и формичка, и така нареченият stacker, който представлява нахлупващи се една върху друга форми в различни цветове, адски полезни за развитието на рефлекси, цветоусещане и логика в бебето. От останалите им продукти не мога да кажа, че съм супер за пиците и бургерите, най-малкото защото изграждат тъпанарски навици в децата, но явно в Америка се котират добре. Как това се връзва на идеята за „зелен“ живот е една друга тема, по която много държа да побеседвам с някой от потребителите им…

На пипане и общо усещане играчките са супер, а опаковката им е меко казано добра. Зарибени сме за покупката на поне камионче и лодка малко по-нататък. Цената определено си струва.

 • #1 haripetrov
  16.08.2011

  За колко пари си ги купил и откъде си се сдобил с тях?

  ОтговорОтговор

 • #2 procopy
  17.08.2011

  Ако не ти се пазарува директно от сайта им, има ги в британския Амазон тук и тук.

  ОтговорОтговор

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?