Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter

Газката и джипарата на Otto

@ Gift Ideas, Sassy Kids, Sassy Shop

, ноември 2012
Газката и джипарата на Otto

На вашето внимание – първите две дървени играчки, с които стартира Otto Eco Toys и едни от едва няколкото такива Made In Bulgaria.

Не отне особено много време след появяването им на бял свят, газката и джипарата на Otto да се паркират у нас. Гладките им дървени каросерии са приятна наслада за окото на фона на масовия пластмасов джънк, който ни обгражда, супер декорация за всякакви помещения и най-вече, страхотна играчка не само за малките. Като казвам малките, ограничението от 3+ години е абсолютно формално. Не мисля, че някой може да накара детето си да почака още 1 или 2 годинки при вида им. За да няма объркани, размерите и на двете са 12х5х5 см.

Както практиката показва, играчките не са застраховани от нападение на прегладняла бяла мечка, която си замезва с фар на камион и предно стъкло на джип, и странно веселия й спътник с особена идея. Но въпреки това, предвид цялото малтретиране, което тези екземпляри са видели, сглобката им заслужава тотален респект. Други неща са се разпадали при 1/10 от упражнения вандализъм.
FYI прегладнялата бяла мечка и странно веселия й спътник (абе откъде ли ми е познат тоя…) с особена идея не са част от окомплектовката.

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?