Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter

Крушковият презерватив на Ingo Maurer

@ Gift Ideas, Good Living, Stuff

, февруари 2011

Значи, така ми е кеф когато някой измисли нещо гениално за неутрализиране на последствията от глупави евро директиви…

Крушковият презерватив на Ingo Maurer

Както знаете, мастърпланът на ЕС е до 2012 година всички конвенционални крушки да бъдат изведени от продажба. Акцията започна през 2009 година с матовите, които, твърди се, са най-голям консуматор. Всичко това е много хубаво, но матовата светлина е много по-добра. Винаги съм купувал матови крушки или съм търсил осветителни тела, които матират светлината. Явно и Ingo Maurer е на моя акъл, защото след спирането на матовите крушки изобретява така нареченият крушков презерватив, който се нахлузва върху обикновена крушка и я матира. Слоганът също е подобаващ:

Protect yourself from stupid rules!

С което, между другото, съм напълно съгласен. Изобщо не съм убеден, че отстранявайки конвенционалните крушки правим добро на себе си или природата. Прекалено рано е за изводи и заключения за последствията, които ще имат радикалните ни действия, затова всичко е спекулативно, но още отсега се знае, че на енергоспестяващите крушки не им е чиста работата.

И ако и вие като мен обичате матовата светлина, вземете си няколко кондома. Удоволствието струва 5 евро в нашия любим онлайн магазин. Иначе официален представител на Ingo Maurer в България е ADOB Design.

  • #1 Temenouzhka Zaharieva
    07.04.2012

    Това е най-оригиналната ви реклама! Поне от тези, които прегледах :)

    ОтговорОтговор

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?