Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter

Няколко свежи домашни аксесоара 2

@ Gift Ideas, Homestyle, Stuff

, май 2012
Няколко свежи домашни аксесоара 2

Стига драми, зимно настроение и сивотия. Малко красота в дома решава всички проблеми.

Направо си мина година от предната ни селекция. Да видим какво ни хвана окото напоследък.

Eva Solo е една от любимите ни марки за аксесоари. Толкова изчистени, толкова искрящи. Изработката им включва перфектния микс от пюризъм и функционалност. Каната за приготвяне на студен чай е просто съвършена. Слагате чая в цедката, мушвате я в гърлото, наливате вода, екстракта се отделя. Вадите цедката, добавяте лед и готово. Типичната за каните им система против подливане пази от зулуми. Ако не ви се пазарува онлайн, можете да опитате в Genesis, които са представител на марката.

Комплектът от три керамични съда върху тикова поставка на датчаните Skagerak може да се използва по толкова начини, колкото си искате. Сложете конфитюр, мед или нещо друго хранително и ги оставете на масата. Или пък посадете цветя. А защо не и кактуси? Свещи? Става. Кламери и моливи? Също. Високите и широки десетина санта призми няма да роптаят каквото и да изберете.

Една фундаментална тайна. Изсушените подправки нямат нищо общо с пресните. Гледането на подправки в домашни условия не е трудно и според нас е направо задължително. Вярно, че можете да ги ръгате в обикновени керамични саксии, но далеч по-добре е да имате красив и функционален аксесоар, създаден специално за целта, нали така?

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?