Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter

Mood Mugs

@ Sassy Shop, Stuff

, ноември 2010
Mood Mugs

Тези чаши са нещо като Не-знам, Не-чух и Не-видях, но ние ги кръстихме далеч по-успешно Козльо, Мрънчо и Беги-бе-спи-ми-се.

Има един особен тип хора, за които красноречивият език на The Daily Mood не е достатъчен намек. Те пак ще си идват да ви дуднат за нещо или просто да ви дразнят с желанието си да се социализират, въпреки че точно в този ден сте си сложили настроение емо примерно. Натвърдете им с тези чаши, та да нямат място за съмнение. Ако трябва и фронтално хе-хе-хе!

Mood Mugs са три чешита двойно изолирани, ръчно изработени порцеланови чаши, които толкова изразително олицетворяват настроението на притежателя си, че повече няма накъде. Тъй като нямат дръжка, спокойно могат да се използват за много други неща, например ваза, моливник, касичка и какво ли не.

Първата я кръстихме Козльо, защото на лицето й… да, малко е объркващо чаша да има лице, но както и да е. Козльо носи онази особена усмивка тип Мона Лиза, която много хора придобиват след като сецнат лекичко от добрия стар коз.

Ако Мрънчо беше човек, той непременно щеше да е хейтър. Като чаша обаче е най-подходящ за онези дни, в които просто не обичате света толкова много.

Ако снощи сте си махали главата или пък сте системен администратор, заложете на огромната, красноречива зяпнала уста на третия член в компанията, Беги-бе-спи-ми-се.

За онези с резки смени на настроенията също имаме решение. Комбото „Love U, Hate U“ ще им донесе по един Козльо и Мрънчо, а с „Пълна програма“ всичките трима ще долетят при тях.

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?