Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter

WiKi M-Cube

@ Gift Ideas, Stuff

, октомври 2011

Твърдението „world’s most addictive puzzle“ едва ли е вярно, но е факт, че ще прекарате доста време чоплейки го и постигайки невероятни резултати.

WiKi M-Cube

Този „пъзел“ представлява ни повече, ни по-малко от 216 магнитни сфери. С тях можете да постигнете невероятни форми само със силата на привличането. От двуизмерни фрактали, до триизмерни модели на животни. Дори ако просто ги хванете и сплескате в ръка – нещо, което би съсипало всеки друг подобен пъзел, сферите по някакъв органичен начин ще ви позволят да ги „разплетете“ за миг. Безкрайността от форми, която можете да постигнете е перфектна за освобождаване от стреса. Понеже думите тук не могат да опишат никак онова, за което става дума, вижте това видео. Като се абстрахирате от говорещата кобила.

Възрастовата граница е над 6 години, а предвид малките размери на сферите на малки деца посмъртно не трябва да се дава. Освен класическата хромирана версия, има златна, шарена и новата черна. За истинските фанатици има и мега версия с 1000 магнита. Цената е около 21 паунда и половина за стандартните и 65 и половина за мегата. Има ги в амазона.

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?