Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter

Zyliss salad spinner

@ Gift Ideas, Good Living, Stuff

, август 2009
Zyliss salad spinner

Искали ли сте да сложите котката в пералнята и да я центрофугирате? Направете го със салатата си – хем няма да убиете горкото животно, хем ще се изненадате от резултата.

На пръв поглед продуктите на Zyliss изглеждат като редовния набор на телешоповете – лайна, произведени в Китай от евтини материали. А ако им видите и жалките опити за телевизионна реклама, моментално ще затвърдите това си усещане. Същото ще се случи и заради цялото име на продукта, а именно Zyliss Smart Touch Salad Spinner. Smart Touch, разбираш ли! Все едно в помпенето на една ръчка има много smart и много touch. Маркетинговия им отдел направо заслужава да бъде оставен на хляб и вода.

Но! Въртележката за салата ще ви накара да забравите първосигналната реакция. Въртележка за салата? WTF?! Нека ви попитам – колко често изтръсквате или подсушавате продуктите за салата след като ги измиете? Сервирате ги мокри? Лошо.

Въртележката за салата е липсващото звено между току-що измитите продукти и салатата с ресторантски вкус и вид. Нейната функция е изключително проста – пълните я с мокрите неща, припомпвате дръжката няколко пъти и след секунди водата е изхвърчала от тях, заедно с остатъчните песъчинки или друга непотребна гадост. С тази незаменима помощ вече не ядете листа с блудкав воден вкус, а се наслаждавате на истинския им такъв. Мен ако питате, гениално изобретение.

Има ги в Genesis. Цената е около 45 лева.

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?