Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter

Вече повече от 6 години едни от най-добрите 2.1 говорители и все още недостижими в съотношението си качество-цена.

Докато е вярно, че технологиите се усъвършенстват с всеки ден и в това отношение аудио сектора не прави изключение, Aego M винаги ще е един от най-добрите примери как от малко се получава много.

Формата на сателитите е много особена, а когато за пръв път ги хванете в ръка, ще помислите, че са от порцелан. Всъщност са от… сплав от волфрам, желязо, мед и никел. Има аудиофили, които ще поклатят съмнително глава, но аз лично ви съветвам да не им вярвате, тъй като вече повече от три години тази система озвучава бюрото ми и прекрасно зная как звучи. Когато тръгвах да търся подходящи говорители, разгледах различни опции, като Bose Companion 3 и 5, Harman/Kardon Soundsticks II и още редица други. На всички тях все нещо не им достигаше. Събууфъра на Aego M позволява да включите трета колона за център, ако нещо не ви достига, а в изнесения 3.5 мм жак на предния панел включвате външно оборудване. Регулацията на баса е в 3 нива, като средното е най-задоволително, но въпреки всичко зависи от нуждите и архитектурата ви. Кабелите и жаковете са позлатени. Цветовете са бяло и черно, а на живо изглеждат много по-добре, отколкото на картинка.

Цената в британския Амазон е твърда и откакто ги купих не е паднала под нивото от 130 паунда, а от две години марката има представител и у нас.

  • #1 Virtual Private Server
    22.08.2017

    Один из них предназначен для НЧ-динамика, еще два – для входящих в комплект Acoustic Energy Aego M сателлитов. Кроме того, к системе можно подключить АС для центрального канала, которую придется приобрести дополнительно.

    ОтговорОтговор

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?