Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter

Philips Bodygroom – shave that ass, boy!

@ Tech, Toys For Boys

, юни 2008
Philips Bodygroom – shave that ass, boy!

С това свое творение Philips иска да раздели мъжете на още няколко подтипа. Нека ви разкажа за нас – потребителите му.

Bodygroom стартира много силно преди четири години с изключително игривия си viral, от който днес е останало само интро видеото.

Уредът е нещо средно между тример и електрическа самобръсначка. Може да се ползва на сухо или под душа. Не бих казал, че препоръчвам второто, особено за деликатни места. Има три приставки, които не са много използваеми, особено най-тлъстата, с която все едно нищо не правите.

Може да се ползва за всички части на тялото със сравнително еднакъв успех. При краката е хубаво космите предварително да са подкъсени, понеже буйната растителност му идва малко тежко.

Алуминиевото фолио на главата е толкова крехко, че едно невнимателно движение или падане я съсипва. За жалост, закрепването й не е от най-стабилните. Нова глава струва 15 лева и трябва да ходите до сервиз, за да си я купите.

Батерията се зарежда дълго, с течение на времето става неустойчива и губи заряд просто като седи. Напълно заредена батерия осигурява около половин час тримиране. Това значи, че за цяло тяло ви трябват минимум 2 зареждания и е хубаво да го предвидите, за да не ходите с един космат и един гол крак по улиците хе-хе!

Цената е около 100 лв и едно нещо е неоспорим плюс. Джаджата идва заредена и можете мигом да се юрнете в обезлесяването.

  • #1 Nick
    02.05.2011

    cool

    ОтговорОтговор

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?