Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter

Ако по някаква неведома причина все още не сте изхвърлили вефа, повече нямате оправдание да го търкаляте наоколо.

Интернет радиата стават все по-популярни и предлагат все повече съдържание, което в комбинация с несекващите подкасти прави нишата на интернет радио приемниците все по-атрактивна.

Малкото пластмасово кубче е гумирано в задните си 3/4 и е не само минималистично, но и достатъчно дребно като размер (9.5 х 9.5 х 10 см), за да може човек да го мъкне със себе си из къщи и особено на онова място, където жените никога не ходят, но мъжете с вестник/списание/книга под мишница без угризение прекарват 20-30 минути. Казвайки всичко това, моментално става ясно, че мрежовата свързаност е безжична.

Разцветките са 5: черно, зелено, бяло, синьо и виолетово, като последните две са във флорални мотиви, за екстра заигравка с тинейджърките.

Радиото няма абсолютно никакви физически бутони. Единствените физически проявления са изходите за слушалки на задната страна, USB-то и копчето за включване и изкючване. Е хубаво де, ами как се дава волумето на мах?! Сега се дръжте. Като накланяте радиото напред или назад. Ако искате да го мютнете, просто го обръщате върху говорителя му. След известно време така, то се изключва. Гениално.

А виждате ли цветните линии на всяка от четирите страни? След като свалите специалния софтуер, можете да програмирате всяка страна на радиото да свири определен подкаст или станция. После само го поставяте върху дадената страна и то започва да свири каквото му е зададено. Казах ли вече гениално? Още по-гениално е, че в окомплектовката са включени два сменяеми накрайника за захранваето, та да можете да го ползвате хем на континента, хем на острова.

По отношение качеството на звука мога да потвърдя заключението на други ревюта, в които то се определя като „над очакваното“.

 • #1 Eli
  14.03.2012

  Не просто гениално – направо ми падна ченето!!!

  ОтговорОтговор

 • #2 DaGa
  25.04.2013

  То,че куба е як и е супер замислен така е…Но при положение,че чисто нов мога да си го взема от официалния сайт за 207лв…..

  ОтговорОтговор

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?