Sassy RSS feed Sassy Facebook page Sassy Twitter

Концерт на възглавници

@ Arts&(Sub)culture, Gift Ideas, Sassy Shop

, април 2012

Една от онези прекрасни инициативи, които ни правят по-добри, шарени и весели.

Концерт на възглавници

„Концерт на възглавници“ опитва да направи поне две неща едновременно – да обедини родители и деца, независимо от възрастта им, и да запали любовта към класическата музика. Без типичните за музикалните прояви рестрикции, без изкуствено насадено подчинение, без клишета, без онази отблъскваща студенина. Децата могат да правят каквото поискат, в това число да пипат инструментите и да опитват да свирят на тях.

Когато времето позволява, инициативата излиза от пространството на галерия Modo, в която иначе се помещава и удря парковете. Новата чудна идея пък е да се открият хора със събиращи прах пиана, готови да ги дарят за общественото благо и тези пиана да се разположат именно в парковете.

Честно, щастливи сме, че сме измежду ограничения кръг партньори и приятели на Концерт на възглавници. Един опит е достатъчен и вие да станете верни почитатели. Каква е актуалната програма можете да видите на сайта. Тя (програмата) е съобразена с факта, че аудиторията е детска, а заниманията са с продължителност един час.

Тъй като местата са ограничени и се изчерпват бързо, закупуването на ваучер е единственото сигурно средство, че за вас ще има място на конкретното събитие.

За разлика от другите ваучери, този е валиден за цяло семейство, независимо от броя на децата.

Предвид спецификите на мероприятието, разполагаме с ограничен брой ваучери, така че не мислете дълго.

Важно: след закупуване на ваучера, въведете номера му в тази резервационна форма, за да го активирате и запазите местата си за конкретния концерт. Веднъж активиран, ваучерът се счита за използван, независимо дали ще присъствате на събитието, сори.

Коментарът ви съобразен ли е с правилата за поведение в сайта?